Ποιός είμαι

Νικόλαος Τσιουμπλεκτσής

Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕΙ με σπουδές στο Αριστοτέλειο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών.

Μέλος της Θεατρικής Ομάδας ΡΟΔΑ, επί 20ετία υπεύθυνος σκηνικών.


Με 25+ χρόνια παρουσίας στο χώρο των κατασκευών, έχω ολοκληρώσει με προσωπική χειρωνακτική εργασία και έμπνευση, εκατοντάδες έργα στέγασης κάθε είδους, ξύλινες διακοσμητικές κατασκευές και συνδυασμένες οικοδομικές εφαρμογές. Όλα αυτά σε καλή κατάσταση ως σήμερα είναι άμεσα επισκέψιμα, με τις καλύτερες συστάσεις για την τεχνοτροπία τους, αλλά και το πλαίσιο της κάθε συνεργασίας.

Το πλαίσιο αυτό περιλαμβάνει την απόλυτη συνέπεια στα συμφωνηθέντα, την τίμια οικονομική σχέση και την ολοκλήρωση του έργου χωρίς διακοπή. Η σωστή σειρά των εργασιών για την πρόοδο όλης της οικοδομής, χωρίς μερεμέτια ή επιπλέον εργασίες που θα επιβάρυναν αργότερα, μου έχουν αποφέρει τις καλύτερες σχέσεις και καλό όνομα στην αγορά.

Οι περισσότερες κατασκευές έχουν μελετηθεί από εμένα προσωπικά εμένα αφού σπάνια υπάρχουν μελέτες στον τομέα αυτόν. Το κύριο χαρακτηριστικό της δουλειάς μου είναι οι άψογες εφαρμογές και η τελειότητα στις λεπτομέρειες, γι’αυτό στο χώρο με αποκαλούν “ο καλλιτέχνης”. Με την ξυλεία πάντα καλά βαμμένη πριν από την τοποθέτηση, δίνω ιδιαίτερη έμφαση στην διάρκεια ζωής των στεγών, με σωστό εξαερισμό και πρόληψη οποιασδήποτε φθοράς και πιθανότητας σαπίσματος αυτών.

Για την αντιμετώπιση καθε είδους υγρασίας ή διαρροής έχω ένα ιδιαίτερο και πάντα εξελισσόμενο τρόπο κατασκευης. Αρχή μου ήταν πάντοτε η απόλυτη υγρομόνωση πριν από το τελικό επίπεδο στέγασης-επικεράμωσης, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν μεταλλικοί εσωτερικοί νεροσυλλέκτες. Στο αρχείο μου υπάρχουν αναλυτικές περιγραφές αρκετών έργων αυτής της τεχνοτροπίας, με αντοχή δεκαετιών.

Οι κατασκευές αυτές εξ’ ολοκλήρου βιδωτές είναι στατικά δομημένες ώστε να αντέχουν σε οποιαδήποτε καταπόνηση (ανεμοπιέσεις, φορτία, χιόνι) και παράλληλα, να είναι πάντα υπερστατικές, αφού κάποιες από αυτές ζυγίζουν δεκάδες τόνους σε ελεύθερες επιφάνειες άνω των 100 τετραγωνικών, χωρίς ποτέ τα μεταλλικά στοιχεία τους (στριφώνια, βίδες, γωνίες) να είναι εμφανή, για αισθητικά άψογο αποτέλεσμα.

Στον τομέα της θερμομόνωσης η οποία σήμερα είναι προτεραιότητα και απαιτεί γνώση και εμπειρία, οι εφαρμογές μου έχουν έμπρακτα αποτελέσματα. Δίνω ιδιαίτερη σημασία στην ανακλαστικότητα της ζέστης, στον αερισμό του εσωτερικού της στέγης και την αντίσταση στο ψύχος με διπλά στρώματα ξυλείας και ενδιάμεση θερμομόνωση.

Ειδικά την τελευταία πενταετία έχω ανακατασκευάσει πλήρως δεκάδες στέγες μεγάλης επιφάνειας, με έμφαση στην αρχιτεκτονική αναβάθμισή τους, έχοντας μεγάλη εμπειρία στον τομέα των προβληματικών στεγών. Στα έργα μου συγκαταλέγονται πλήθος μετατροπών, ενώσεων, προσθηκών στεγών με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Για την σωστή ολοκλήρωση έργων όπως σοφίτες, πανωσηκώματα, προκάτ σπίτια, περιβάλλοντες χώροι, ανακαινίσεις, αναλαμβάνω όλη τη κατασκευή. Στο αρχείο υπάρχουν οικοδομές που ανακατασκευάστηκαν (τριώροφα εκατονταετίας), δώματα, κατοικίες και καταστήματα ολοκληρωμένα με όλες τις ειδικότητες και δόμηση κάθε είδους. Κουζίνες, πατώματα, πέτρες, επενδύσεις, ψευδοροφές, τζάκια, πατάρια, θερμοπροσόψεις, υαλότουβλα περιέχονται στο εύρος των εφαρμογών μου.

Έχοντας πιστοποίηση μεγάλων εταιρειών θερμοπρόσοψης έχω εφαρμογές σε επιφάνειες τετραώροφων οικοδομών. Επίσης έχω δώσει λύση σε δύσκολα προβλήματα υγρομονώσεων, παρακολουθώντας πάντα την εξέλιξη της τεχνολογίας. Συνεχή παρουσία έχω ακόμη στα μεγάλα εκθεσιακά κέντρα με την κατασκευή περιπτέρων.

Κατασκευές μου υπάρχουν σε πολλές περιοχές της χώρας, σε όλη την Αττική και κυρίως στον άξονα των βορείων προαστίων.

Back to top